Компанията Bluboo винаги отделя голямо внимание на дизайна. Произведените от него

...
Компанията Bluboo винаги отделя голямо внимание на дизайна. Произведените от него
Коментари Харесай

Видео: смартфонът Bluboo S3 е с мощна батерия


Компанията Bluboo постоянно отделя огромно внимание на дизайна. Произведените от него артикули нормално се отличават с автентичен външен образ, кадърен да задоволи даже и условията на взискателните консуматори. Подготвяния- за стартиране смарт телефон Bluboo S3 продължава тази традиция и това може да се види от видеото, което се появи на формалния канал на Bluboo.

Bluboo S3 има грациозен външен тип, радикално различаващ се от останалите смарт телефони и огромна батерия.



6-инчовият екран на Bluboo S3 произвеждане на Sharp, е основан на технологията In-cell и е с резолюция 2160 × 1080 точки (плътност на пикселите — 400 ppi), а съотношението на страните – 18:9. Благодарение на свръхтънката рамка, съотношението на повърхността на екрана и предния панел е 91 %.

Страничната рамка на смарт телефона е създадена от шлифован метал, придаващ мощ на целия дизайн. Благодарение на специфичната си обработка, формата на корпуса гладко се съчетава с директните линии на панелите със заоблените си граници.

Що се отнася до вътрешността на панелите, то те се отличават с неизползвана по-рано в смарт телефоните на Bluboo текстура, тъй че апаратът да не се плъзга в ръката и има моден външен тип. Неговите странични ръбове и задната страна на панела са с дъгообразна форма, тъй че смарт телефона да лежи комфортно в ръката.



Задната камера и четецът на пръстови отпечатъци са ситуирани отвесно в центъра на задния панел, както и в предходния модел и флагманския смартфон Samsung S9.

В долната част на корпуса на смарт телефона се намира симетричния порт USB Type-C с поддръжка на функционалността OTG и назад зареждане със мощ на изходния ток от 1 A.

Съдейки по видеото, Bluboo S3 — много характерен смарт телефон с по-голяма батерия, потенциалът на която е 8500 мА·ч. Той ще се появи на пазара през април на цена от към $150.



И последно, само че не по-малко значимо: сега се организира промо-акция, отдадена на безрамковия смарт телефон Bluboo S1, цената на който е паднала до най-ниското си равнище — $138.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР